ADS
ADS
ADS
Queens of the Stone Age lansează piesa "Carnavoyeur", plină de emoţie angoasantă

ABOUT THE EVENT

Start: 12/06/2023 00:00
End: 30/09/2023 00:00

Queens of the Stone Age mai are puţin până a merita o apariţie într-un eventual sezon nou "Twin Peaks", judecând după sound-ul pieselor noi. "Carnavoyeur" e cel mai nou single al său şi sună a universul angoasant al lui David Lynch.

După primul single de pe noul album, "Emotion Sickness", care avea o combinaţie senzaţională de voce şi chitară, acum avem parte de un track atemporal. "Carnavoyeur" are de toate: tristeţea The Cure, e muşcător ca A Perfect Circle la început de carieră, iar Josh Homme îşi continuă evoluţia ca vocalistul cu cea mai je m'en fiche-istă voce. E ca şi cum îi pasă extrem de mult şi în acelaşi timp extrem de puţin de durerile proprii şi ale lumii din jur.

Chitara e un personaj în sine în această piesă, strat cu strat acoperit de câte un distors apocaliptic. Sună a genul de melodie popularizată de o urmărire lentă într-un film horror în care vezi inevitabilul venind. Odată cu acest single Queens of the Stone Age a anunţat o serie de petreceri de audiţie pentru noul său album "In Times New Roman...".

LP-ul va debuta în luna iunie 2023, mai precis pe 16 iunie prin casa de discuri Matador. Este al optulea album al formaţiei americane şi primul din 2017 încoace. Atunci QOTSA lansa "Villains". Fanii vor putea asculta melodiile noi înainte de lansarea oficială, dar doar dacă fac parte din celebrul Midnight Club al formaţiei.

Fanii respectivi sunt invitaţi în magazinele de muzică şi pub-uri în 23 de ţări pentru audiţie. Acolo vor găsi şi merch, viniluri în ediţie limitată şi vor avea parte de bilete cadou la concerte. Josh Homme şi compania se pregătesc să fie headlineri la Glastonbury Festival, la The Other Stage.

Recent la un concert din Boston trupa a interpretat o altă melodie nouă live, "Negative Space".

 

Queens of the Stone Age pornea la drum în 1996, abordând genuri ca rock alternativ, stoner rock, desert rock, hard rock şi alternative metal. Formaţia provine din patria grunge-ului, Seattle. A fost fondată de către solistul şi chitaristul Josh Homme, singurul membru constant în multiplele schimbări de lineup. Din 2013 în lineup se află Troy Van Leeuwen, Michael Shuman, Dean Fertita şi Jon Theodore.

Sursa:infomusic.ro