ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 2 mai 2024
02/05/2024 09:21 in STIRI

Astăzi, temperaturile vor fi apropiate de mediile multianuale în majoritatea zonelor. Există posibilitatea de averse, eventual însoțite de descărcări electrice, local în Banat și pe arii restrânse în Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Vântul va avea ușoare intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade Celsius.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, se anunță o zi însorită și plăcută. Probabilitatea de ploaie este redusă, iar temperaturile vor fi puțin mai ridicate față de miercuri, atingând în jur de 25 de grade Celsius.

În nordul Moldovei și în Bucovina, vremea va fi predominant însorită, cu câțiva nori și temperaturi cu 2...3 grade peste cele înregistrate miercuri.

La Botoșani, cerul va fi parțial acoperit, iar vântul va sufla ușor dinspre est-sud-est. Maximele termice vor varia între 22 și 24 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi în jurul valorii de 12 grade Celsius.

În zonele montane, cerul va fi temporar înnorat, iar izolat vor fi averse slabe. Vântul va fi slab și moderat, cu ușoare intensificări pe creste, în special în Munții Banatului. Valorile termice vor fi mai scăzute decât cele din intervalul anterior.

 

COMMENTS