ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 1 mai 2024
STIRI
Published on 01/05/2024

Astazi, se menține un regim termic cu valori mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, iar în sud-estul și centrul țării se va înnora treptat, mai ales în orele serii, în timp ce în restul teritoriului va fi predominant senin.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, temperatura continuă să crească, fără a fi înregistrate precipitații. Vântul va fi blând, iar la amiază se vor înregistra temperaturi în jurul valorii de 24 de grade Celsius.

În nordul Moldovei și în Bucovina, vor alterna perioadele cu soare și înnorări, iar temperaturile vor fi cu 4-5 grade mai ridicate decât ieri.

La Botoșani, cerul va fi senin în prima parte a zilei, iar vântul va sufla ușor dinspre est-sud-est. Maximele termice vor varia între 19 și 22 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi în jurul valorii de 10 grade Celsius.

La munte, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales spre seara și noaptea, iar în unele zone restrânse din Carpații Meridionali și izolat în alte masive, temporar va ploua. Vântul va sufla moderat, iar temperaturile vor rămâne relativ constante față de ziua precedentă.

 

Comments