ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 12 aprilie 2024
12/04/2024 09:05 in STIRI

Vineri se va menține vremea frumoasă, iar temperaturile vor crește semnificativ după prânz. Cele mai ridicate valori termice vor fi înregistrate în Oltenia, unde se vor atinge 28-29 de grade Celsius. În schimb, în nordul Moldovei se va simți o ușoară răcoare, cu temperaturi în jur de 18 grade Celsius. În a doua parte a zilei, vor apărea câteva ploi, mai ales în zonele de deal și de munte, iar izolat în restul țării.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, soarele va încălzi rapid atmosfera. Vântul va avea unele porniri, iar temperaturile vor atinge valori mai apropiate de luna iunie, în jur de 26-27 de grade Celsius.

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță o zi frumoasă, cu soare și câțiva nori, iar temperaturile vor fi comparabile cu cele din ziua precedentă, dar în scădere ușoară față de joi. Se poate să apară ploi pe spații restrânse, mai ales în zonele de deal și de munte, spre seară.

În Botoșani, cerul va fi acoperit, iar vântul va sufla ușor dinspre nord-vest. Temperaturile diurne vor oscila între 19 și 21 de grade Celsius, coborând până la 13 grade Celsius în timpul nopții.

La munte, temperaturile vor scădea ușor, dar tot va fi mai cald decât în mod obișnuit. După-amiază și seara, vor apărea norii și vor veni câteva averse însoțite de fenomene electrice. Vântul va crește în intensitate pe timpul ploilor.

 

COMMENTS