ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 11 aprilie 2024
11/04/2024 06:35 in STIRI

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru perioada din calendar. Cerul va fi variabil, temporar noros în nord-estul țării și în zonele montane, unde pe alocuri pot apărea averse slabe. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în regiunile estice și sud-estice. În unele locuri pot apărea condiții de ceață. Temperaturile maxime vor oscila între 21 și 29 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în sudul Moldovei și în estul Munteniei.

În Muntenia, se anunță temperaturi ridicate și cer senin. Maximele termice vor ajunge până la 28 de grade Celsius în Slobozia și Călărași.

În Transilvania, soarele va străluci, iar vântul va adia ușor. Temperaturile se vor situa în jurul valorii de 25 de grade Celsius la Cluj și 26 de grade Celsius în Alba Iulia.

În Moldova, vremea va fi însorită și foarte caldă pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor ridica până la 25 de grade Celsius în Iași și 23 de grade Celsius în Suceava. În vestul țării, cerul va fi senin, iar temperaturile vor atinge 24 de grade Celsius în Arad și Timișoara.

Și în Oltenia se va simți căldura, iar vântul va adia ușor. Se vor înregistra 26 de grade Celsius în Craiova și 27 de grade Celsius în Turnu Severin.

În Botoșani, vremea va fi frumoasă, cu câțiva nori pe cer și vânt ușor dinspre nord-vest. Temperaturile diurne vor fi cuprinse între 22 și 24 de grade Celsius, coborând până la 14 grade Celsius în timpul nopții.

La munte, vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi temporar noros și izolat se vor semnala averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile vor atinge 17 grade Celsius în Sinaia și 18 grade Celsius la Stâna de Vale.

 

COMMENTS