ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 3 martie 2024
03/03/2024 11:21 in STIRI

Duminică ne așteaptă încă o zi călduroasă pentru luna martie. Vremea va fi predominant închisă, cu excepția regiunilor vestice unde vom găsi soare și o atmosferă plăcută. Vor mai fi câteva ploi slabe la munte, în Maramureș și pe porțiuni restrânse în jumătatea estică a țării. Temperaturile vor depăși din nou valorile normale pentru această perioadă. Se vor înregistra 8 grade la Miercurea Ciuc și Suceava și 18 grade la Timișoara.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, atmosfera va fi închisă, cu apariția unor ploi izolate, iar la altitudini mari din zona montană vor fi precipitații mixte. Temperaturile vor stagna la 10 grade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina se va simți o ușoară răcire. Vom avea o zi mai puțin plăcută, cu cer acoperit, câțiva stropi de ploaie și maximum 10 grade la amiază.

În Botoșani, cerul va rămâne acoperit de nori, cu ploi ușoare și vânt slab dinspre sud-est. Temperaturile vor oscila între 8 și 9 grade Celsius în timpul zilei, coborând până la 6 grade Celsius în timpul nopții.

În zonele de munte, atmosfera va fi predominant închisă. Vor mai fi ploi slabe trecătoare, iar în zonele înalte din masivele sudice, vor apărea și precipitații mixte. Vântul va deveni mai puternic în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali, iar temperaturile în stațiuni vor fi similare cu cele de ieri.

COMMENTS