ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 2 martie 2024
02/03/2024 10:44 in STIRI

Sâmbătă, în cea mai mare parte a ţării ne așteptăm la înnorări persistente. Vor fi ploi ușoare temporare în zonele vestice, sud-vestice, centrale și sudice, iar vântul va sufla mai puternic în sudul Banatului și în zonele montane. Cu toate acestea, vremea va rămâne caldă, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în sud și 17-18 grade în Maramureș.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, cerul se va închide treptat, dar nu sunt semne evidente de ploaie. Vântul va fi blând, iar temperaturile maxime vor atinge 15 grade. În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, ne așteptăm la o zi mai mohorâtă, dar cu temperaturi ridicate. Ploile vor sosi aici după lăsarea nopții, iar la amiază termometrele vor indica 14-15 grade.

În Botoșani, cerul va fi învăluit în nori pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla moderat dinspre sud-est, iar temperaturile vor oscila între 11 și 12 grade Celsius în timpul zilei, coborând până la 6 grade Celsius în timpul nopții.

Vremea va rămâne caldă și în zonele montane. Se anticipă totuși o zi mohorâtă, cu înnorări și ploi ușoare. Pe crestele Carpaților Meridionali se va înregistra ninsoare sau lapoviță, iar vântul va fi destul de insistent, în special la altitudini mari.

COMMENTS