Accident pe o trecere de pietoni din municipiul Botoșani. Un bărbat a fost proiectat pe carosabil. Șoferița de 26 de ani a plecat de la locul faptei
03/03/2022 15:12 in STIRI

Accident cu victimă, miercuri, pe o stradă din municipiul Botoșani. Polițiiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat de 55 de ani, din comuna Coșula, a fost victima unui accident rutier, pe Calea Națională, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Oamenii legii au mers la fața locului și au constatat că o tânără de 26 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Calea Națională, dinspre strada Marchian, ar fi surprins și accidentat un pieton, de 55 de ani, care se angajase în traversarea părții carosabile, pe marcajul pietonal.

”Deși victima ar fi fost proiectată pe carosabil, conducătoarea auto ar fi avut o discuție cu aceasta și ulterior ar fi părăsit locul producerii accidentului, încălcând obligațiile pe care le are orice conducător auto implicat într-un eveniment rutier soldat cu victime. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

 

COMMENTS