Valeriu Iftime, după CFR Cluj – FC Botoșani 1-1
02/02/2022 11:11 in STIRI

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a vorbit, pentru FANATIK, după remiza neașteptată înregistrată de echipa sa în meciul cu CFR Cluj, 1-1. Remiza dintre CFR Cluj și FC Botoșani, 1-1, reprezintă „o mână de ajutor” pentru FCSB, care s-a apropiat la opt puncte, în clasament, de ardeleni.

Valeriu Iftime a declarat, într-un mod comic, faptul că Gigi Becali ar trebui să pună un acatist pentru FC Botoșani, după remiza înregistrată cu CFR Cluj.

Totodată, omul de afaceri susține că speră ca CFR Cluj să piardă campionatul într-un meci cu echipa sa.

Valeriu Iftime: „Braun l-a făcut praf pe fundașul ăla de la CFR!”

Sunteți mulțumit de echipa dumneavoastră după remiza cu CFR Cluj?

– Nu știu dacă am avut baftă sau nu, dar am jucat bine. Una peste alta sunt bucuros că s-a întâmplat să luăm un punct. A doua chestiune este faptul că a mai prins culoare campionatul.

Christopher Braun a evoluat foarte bine, nu a părut afectat de faptul că s-a înțeles cu CFR Cluj.

– Astea sunt cutume românești în care eu nu cred. Chiar i-am spus lui Marius Croitoru că n-are rost să-l pedepsim pe copilul ăsta. Eu cred în caracterul acestui băiat, e un tip excepțional. E un neamț educat în Germania.

El a spus că joacă și dă totul în meciul acesta. De asta l-am și băgat. A jucat excepțional. L-a făcut praf pe fundașul ăla de la CFR. Braun este un jucător bun. Clujul face o achiziție bună.

Valeriu Iftime: „Poate Gigi Becali pune un acatist!”

V-a mulțumit Gigi Becali pentru mâna de ajutor pe care i-ați întins-o?

– Nu mi-a mulțumit Gigi Becali. Dar sunt convins că, în felul lui, e bucuros și într-o rugăciune mai adâncă o să mă pomenească și pe mine (n.r. râde). Poate pune un acatist acolo: „Doamne, dă-i sănătate Botoșaniului”.

Nu suntem atât de amicali încât să discutăm lucrurile astea. Dar eu, în locul dânsului, aș face la fel. Adică joc la rezultate, nu la intermediare. Aseară le-am făcut un serviciu imens, pentru că sunt două puncte care îi apropie de ei (n.r. CFR Cluj).

Dacă anul trecut au câștigat campionatul la noi, sper ca anul ăsta să-l piardă la ei, tot cu noi. Sau poate chiar FCSB să-l piardă cu noi, deoarece noi jucăm să arătăm că fotbalul nu este atât de predictibil.

Valeriu Iftime: „Nu poți câștiga un campionat cu un buget de cinci milioane de euro!”

Vă gândiți ca, în viitor, FC Botoșani să aibă, ca obiectiv, câștigarea campionatului?

– Acum, obiectivul este play-off-ul. Nu poți câștiga un campionat, în opinia mea, cu un buget de cinci milioane de euro. E vorba de multă treabă și o altă așezare. Eu, cu tot cu centrul de juniori, am un buget de aproape cinci milioane de euro. Știu să gestionez lucrurile acestea, e matematică.

Vă pricepeți și la „matematica transferurile”, având în vedere jucătorii pe care îi descoperă echipa dumneavoastră.

– Aici, este Marius un dirijor bun. Dumnezeu l-a înzestrat cu inteligența asta de a vedea fotbaliștii buni.

Sursa: Fanatik

 

COMMENTS