Tânăr din Botoșani bătut de un consătean pentru că a votat un alt candidat
28/09/2020 16:26 in STIRI

Un tânăr de 27 de ani, din localitatea Santa Mare, a fost lovit, duminică, de un individ, după ce a votat un alt candidat decât cel pe care îl susținea el. Conflictul a avut loc pe un drum public.

"Un tânăr de 27 de ani, din localitatea Santa Mare, în timp ce se afla în drumul public, ar fi fost lovit de către un consătean de 40 de ani, pe fondul unui conflict spontan izbucnit în urma unor neînțelegeri privind persoana pe care ar susține-o la alegerile locale. În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

În cursul zilei de ieri, 27 septembrie 2020, până la ora 21:00, au fost înregistrate 30 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral, toate fiind verificate cu celeritate de către polițiști.

În urma verificărilor, 11 cazuri s-au confirmat, 17 dintre faptele sesizate nu s-au confirmat, iar în opt cazuri, forțele M.A.I. au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 19.000 de lei.

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/452468/social/tanar-din-botosani-batut-de-un-individ-pentru-ca-a-votat-un-alt-candidat/

COMMENTS