ADS
ADS
ADS
Jandarmul-erou pentru un băiețel de 4 ani din Botoșani. S-a întors cu daruri după ce i-a salvat viața
STIRI
Published on 18/09/2020

Jandarmul bucureștean care a salvat viața unui băiețel de 4 ani, înecat cu o bomboană, a mers la Botoșani să-l viziteze pe micuț și să-i ducă un prieten de pluș care să-l vegheze, atâta timp cât el e plecat la București.

Alex, căci așa îl cheamă pe jandarmul-erou, era în concediu de odihnă în județul Botoșani. Se afla cu mașina, când atenția i-a fost atrasă de agitația unei femei, cu un copil în brațe. Putea să-și vadă de drum, dar a ales să oprească mașina și să vadă despre ce e vorba, scrie Observatornews.ro.

Femeia, disperată, i-a spus că “moare copilul”. Era vorba de un băiețel de 4 ani care nu putea respira, cu descărcare spumoasă la nivelul cavității bucale. Înghițise o bomboană pe care i-o dăduse bunica lui.

Jandarmul i-a aplicat câteva manevre de resuscitare, după care copilul a eliminat bomboana, a început să respire și să dea semne vitale. Alex tocmai salvase o viață.

”Viața oricărei persoane este importantă pentru noi, cei care veghem la siguranța cetățenilor, însă, în momentul în care discutăm de viața unui copil, totul capătă o încărcătură deosebită”, este mesajul care însoțește fotografia postată pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/450946/social/jandarmul-erou-pentru-un-baietel-de-4-ani-din-botosani-s-a-intors-cu-daruri-dupa-ce-i-a-salvat-viata/

 

Comments