ADS
ADS
ADS
Se deschide Punctul de lucru Permise și Înmatriculări Auto de la Dorohoi. Vezi orarul de funcționare și activitățile care vor fi organizate!
STIRI
Published on 18/09/2020

Începând cu data de 22 Septembrie 2020, devine operațional la Dorohoi Punctul de lucru secundar al Serviciului Punlic Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, pentru a permite accesul mai facil al cetățenilor la serviciile publice de înmatriculare a vehiculelor, anunță printr-un comunicat Cancelaria prefectului Botoșani. Sediul este situat pe strada Grigore Ghica, nr. 37 și va funcționa săptămânal, în zilele de marți și joi, după cum urmează:

– Marți: 9.30-13.30- preluare documente

           14.00-15.00- eliberare documente

– Joi:    9.30- 13.30- preluare documente

           14.00-15.00- eliberare documente

În locația mai sus menționată vor fi organizate activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de : înmatriculare permanentă a vehiculelor; transcrierea transmiterii dreptului de proprietate a vehiculelor; emitere duplicat certificat de înmatriculare ( pierdere, furt, deteriorare); emitere certificat de înmatriculare ca urmare a modificării unor date despre proprietar sau vehicul, schimbare număr de înmatriculare; eliberare placi înmatriculare pierdute, deteriorate, furate, suplimentare; pastrare combinație număr înmatriculare; radiere vehicul; autorizație provizorie pentru circulație; eliberarea documentelor emise și a plăcilor de înmatriculare.

Aducem la cunoștința faptul ca contravaloarea certificatului de înmatriculare și a autorizației de circulație provizorie se achita la CEC BANK, Posta Romană ( mandat Postal), virament bancar etc. Documentele preluate vor fi eliberare în următoarea zi lucrătoare din aceasta locație”, se mai arată în informarea trimisă de Cancelaria prefectului.

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/450939/social/se-deschide-punctul-de-lucru-permise-si-inmatriculari-auto-de-la-dorohoi-vezi-orarul-de-functionare-si-activitatile-care-vor-fi-organizate/

Comments