ADS
ADS
ADS
Dramă în familia unei profesoare din Botoșani. Fiul său s-a stins din viață. Apelul făcut de colegii cadrului didactic
STIRI
Published on 01/09/2020

Profesoara Alina Bujoreanu – Turinovici din Botoșani trece prin clipe dramatice după ce fiul său mai mic, de doar 14 ani, s-a stins din viață, marți. Băiatul a murit la Spitalul de copii după ce a intrat în comă de luni. Cadrul didactic are nevoie de ajutor în aceste momente extrem de grele. Niciun părinte nu merită să treacă prin așa ceva.

Colegii săi vor să o ajute, cel puțin din punct de vedere financiar, să treacă mai ușor peste aceste clipe cumplite, și fac donații la Școala nr.11.

„Stimați colegi, colega noastră, profesoara Alina Bujoreanu-Turinovici, trece prin momente foarte grele. Astăzi a decedat băiatul ei cel mic, în vârstă de 14 ani. Alina trece printr-o perioadă foarte dificilă din toate punctele de vedere, de aceea vin cu rugămintea să o ajutăm fiecare cu câte puțin pentru a depăși aceste momente. Donația o puteți face la colega noastră Ciobanașu Mariana, profesor de matematică la Școala Gimnazială nr. 11 Botoșani. Vă mulțumesc anticipat pentru solidaritate”, este mesajul transmis de prof. Daniela Trișcă Vicol.

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/448631/social/adolescentul-inecat-in-fantana-este-fiul-unei-profesoare-din-botosani-cadrul-didactic-are-nevoie-de-ajutor-in-aceste-momente/

Comments