ADS
ADS
ADS
Tânăr din Botoșani rănit după ce a căzut de la 9 metri înălțime. Lucra la acoperișul unei grădinițe
STIRI
Published on 27/08/2020

Un tânăr de 23 de ani, din Vorniceni, județul Botoșani, a ajuns de urgență la spital, miercuri, după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ nouă metri. Marian Istrătoaia, angajat al unei firme, lucra la acoperișul grădiniței „Theodor Darie”, de pe str. Calea Transilvaniei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Acesta se afla pe o schelă, iar la un moment dat, din neatenție, a călcat greșit și a căzut la pământ de la o diferență de nivel de circa 8-9 metri. La fața locului a fost solicitată o ambulanță, care l-a transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc – Secția CPU, unde în urma investigațiilor medicale, s-a stabilit că prezintă fracturi la nivelul brațului drept și piciorului stâng, fiindu-i acordate îngrijiri medicale.

Tânărul era angajat cu acte în regulă și a fusese instruit cu privire la măsurile de securitate și sănătate în muncă. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. Ei au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări privind infracțiunile de „neluare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală”.

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/448164/social/tanar-din-botosani-ranit-dupa-ce-a-cazut-de-la-9-metri-inaltime-lucra-la-acoperisul-unei-gradinite/

Comments