ADS
ADS
ADS
O polițistă de frontieră are nevoie urgentă de ajutor. Apelul umanitar făcut de Simona Elena
STIRI
Published on 15/08/2020

Câteodată viata ne îngenunchează atunci când ne asteptam cel mai putin si nu găsim raspuns la nici o intrebare. Există momente în viață când problemele cu care ne confruntăm ne depășesc puterile, iar pentru a le putea depăși avem nevoie de sprijinul tuturor. Acesta este este cazul polițistei de frontieră Cornelia Carmen Horchidan, mama a doi copii, pentru care polițista de frontieră din Botoșani, Simona Elena, face un apel disperat.

Carmen Horchidan, din cadrul Compartimentului Ture serviciu al Sectorului Poliției de Frontieră Iași – I.T.P.F. Iași, a fost diagnosticată in luna iunie 2020 cu neoplasm bronhopulmonar în stadiul IV, cu metastaze osoase și metastaze cerebrale.Vestea a venit ca un fulger pentru ea si intreaga familie.

Singura șansă pentru Carmen a sosit de la clinica Anadolu Medical Center din Turcia, dar costurile sunt foarte mari. Simona Elena  cere ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a o sprijini pe Carmen in aceste momente grele, sa-si plateasca tratamentul la Clinica Anadolu din Turcia. Pana acum, Carmen a împrumutat suma de 20.000 mii de euro ca sa poate efectua aceste investigatii si tratamente.

I s-a efectuat un calcul estimativ de catre clinica Anatol si Carmen va trebui să achite suma de 15.000 euro reprezentând costul a 20 de ședințe de Radioterapie plus cheltuiele de cazare si masa pe care le are de suportat în Turcia pe toata aceasta perioada.

„Sunt convinsă de spiritul de solidaritate pe care mi l-ati aratat de fiecare data cand v-am cerut ajutorul in cazurile postate de mine si va rog in continuare s-o sprijiniți pe Carmen. Rog si sprijinul colegilor, al poliţiştiilor de frontieră si în asemenea situaţii, imi exprim speranţa că prin contribuţia benevolă cu sume băneşti nu o vom lăsă pe Carmen să lupte de una singură”, este mesajul Simonei Elena. 

Donaţiile pot fi depuse în contul deschis la banca INGB CENTRALA

Cont LEI: RO60INGB0000999908967384, COD SWIFT : INGBROBU

Titular cont: VASILE HORCHIDAN, CNP.1720519221154 sau în contul REVOLUT al doamnei Horchidan Carmen prin transfer la numărul de telefon +40 (731) 959 944. 

Se pot dona bani si in contul in euro deschis la Banca Transilvania pe numele lui Horchidan Carmen Cornelia: RO92BTRLEURCRT00D3686001,Swift code BTRLRO22.

Pentru orice relatii o puteti contacta pe Simona Elena  0040762225673.

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/446371/social/foto-o-politista-de-frontiera-are-nevoie-urgenta-de-ajutor-apelul-umanitar-facut-de-simona-elena/

Comments