Șanțuri de colectare a apei pluviale într-o zonă inundabilă din municipiul Botoșani
13/08/2020 08:23 in STIRI

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, va propune la următoare rectificare de buget alocarea de fonduri pentru o investiție în zona Plopilor-Berzelor din municipiu. Este vorba de realizarea de șanțuri de colectare a apelor pluviale, întrucât la ultimele ploi abundente au fost inundate suprafețe mari de teren.

"In acea zonă nu există șanțuri de colectare a apelor pluviale și apa ajunge frecvent în gospodării. Am fost solicitați împreună cu Serviciul Voluntar de Urgență la evacuarea apelor din gospodăriile oamenilor și consider că este o prioritate să efectuăm lucrări de colectare a apelor, pentru că este un real disconfort în zonă, atunci când sunt precipitații abundente. Voi propune proiectare și execuție, șanțuri de colectare a apelor pluviale pentru a rezolva aceasta situație”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani. Acesta va propune alocarea a 50 mii lei pentru această investiție. 

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/446124/administratie/santuri-de-colectare-a-apei-pluviale-intr-o-zona-inundabila-din-municipiul-botosani/

COMMENTS