Scandal sexual la Botoșani! Un bărbat este acuzat că întreține relații intime cu propria fiică, apoi o dă și altor bărbați
13/08/2020 00:12 in STIRI

Caz cutremurător la Botoșani! Un bărbat de 42 de ani este acuzat de rudele fiicei sale că ar întreține relații sexuale cu ea. Ba mai mult, individul i-ar căuta clienți și o încurajează să practice prostituția. 

Scandalul a pornit în acest an. Dănuț P. știa că are o fată de 14 ani, care locuiește cu mama sa, la Iași. Deși, atunci când a aflat că femeia este însărcinată, acesta a părăsit-o, anul acesta, el a mers la Iași să își vadă fiica. Timp de două zile a stat la Iași cu fiica sa, cu acordul mamei acesteia. După acest timp, bărbatul a revenit în Botoșani, iar fata a fugit și a venit cu el, spre nemulțumirea mamei, care a dat-o dispărută la Poliția din Bârnova.

Oamenii legii au găsit-o și au dus-o înapoi la mama sa, dat adolescenta de 14 ani a mai fugit de două ori. Rudele copilei au fost de-a dreptul scandalizate după a treia dispariție a ei deoarece au intrat în posesia unei fotografii în care fata era în pat cu tatăl său în ipostaze intime. Au făcut plângere inclusiv la DIICOT Botoșani, ne-a spus o rudă a fetei, care vrea să își păstreze anonimatul.

"Fata a făcut prostituție. A recunoscut singură”, spune femeia.

În certificatul de naștere al fetei nu este trecut numele tatălui, astfel încât acuzația de incest trebuie dovedită. Procurorii DIICOT au demarat o anchetă în acest caz. Surse din rândul anchetatorilor recunosc ca acest caz nu este dintre cele mai simple, însă susțin că în acest moment cercetările sunt avansate. 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/445457/social/foto-scandal-sexual-la-botosani-un-barbat-este-acuzat-ca-intretine-relatii-intime-cu-propria-fiica-apoi-o-da-si-altor-barbati/

COMMENTS