ADS
ADS
ADS
Atelaj hipo fără căruțaș, identificat de polițiști circulând pe Calea Națională. Unde se afla căruțașul și motivul pentru care a fost încătușat
STIRI
Published on 09/08/2020

Un bătrân de 70 de ani din Botoșani a fost încătușat de polițiști, în urma unui scandal monstru. S-a întâmplat vineri, când poliţiştii au identificat pe Calea Națională din Botoșani o căruță care se deplasa pe stradă, doar trasă de cal, fără căruțaș. 

Oamenii legii au reușit să oprească calul, însă misiunea lor a fost îngreunată, întrucât trebuiau să identifice proprietarului căruței. După căutări, poliţiştii au găsit şi proprietarul, în vârstă de 70 de ani, care consuma băuturi alcoolice într-un bar de la intersecţia cu strada Manoleşti.

În momentul în care oamenii legii i-au adus la cunoștință faptul că au găsit căruța pe Calea Națională, bătrânul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a devenit recalcitrant și a început să-i înjure pe polițiști. Pentru că nu au putut să-l liniștească, polițiștii l-au încătușat și l-au dus la sediul Poliției.

Nici aici bătrânul nu s-a potolit, așa că polițiștii au chemat o ambulanță care l-a transportat pe agresor la Psihiatrie. Bărbatul a fost amendat cu 1000 lei pentru provocare de scandal și cu 1.160 lei pentru căruța care se deplasa pe Calea Națională.

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/445667/social/atelaj-hipo-fara-carutas-identificat-circuland-pe-calea-nationala-de-politisti-unde-se-afla-carutasul-si-motivul-pentru-care-a-fost-incatusat/

Comments