ADS
ADS
ADS
Noul magazin Kaufland inaugurat oficial la Botoșani, în prezența prefectului și a primarului. Vezi poze din interior!
STIRI
Published on 05/08/2020

Noul magazin Kaufland a fost inaugurat, miercuri, la Botoșani. La deschidere au participat oficialitățile Botoșaniului. Printre cei prezenți s-au numărat prefectul Dan Nechifor, primarul Cătălin Flutur, viceprimarul Cosmin Andrei, dar și directorul DSP Botoșani, Monica Adăscăliței.

Supermarketul are opt case de marcat, dintre care două concepute special pentru persoane cu handicap. Magazinul va fi deschis publicului larg începând de joi. Kaufland România își extinde rețeaua în nordul țării cu un nou hipermarket, deschis în orașul Botoșani și ajunge astfel la o rețea de 133 de magazine la nivel național.

Acesta este cel de-al doilea magazin din Botoșani și este situat în Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 193, cu acces atât din Bd-ul Mihai Eminescu, cât și din Calea Națională.

Magazinul are o suprafață de vânzare de peste 3300 metri pătrați, care se înscrie într-una totală de peste 5300 metri pătrați, ce oferă o parcare extinsă de 250 de locuri (din care 10 pentru persoane cu dizabilități, 6 pentru părinți și 12 rastele pentru biciclete).

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/445076/eveniment/foto-noul-magazin-kaufland-inaugurat-oficial-la-botosani-in-prezenta-prefectului-si-a-primarului-vezi-poze-din-interior/

Comments