ADS
ADS
ADS
Două arestări în dosarul scandalurilor de la Dorohoi. Alte trei persoane, plasate sun control judiciar. În acest dosar au fost făcute și 13 percheziții
STIRI
Published on 02/08/2020

Doi bărbați au fost arestați preventiv, în baza unor mandate emise de Tribunalul Botoșani, după scandalurile repetate, urmate de percheziții, din cartierul Drochia din municipiul Dorohoi, locuit preponderent de populație de etnie romă.

Trbunalul Botoșani a admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani în două dosare separate în care cei doi bărbați sunt cercetați pentru tentativă de omor. În urma scandalurilor, polițiștii din Botoșani au efectuat, săptămâna trecută, 13 percheziții în mai multe case din cartierul Drochia, dispunând reținerea a 14 persoane.

În urma prezentării în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, dar și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi, doi dintre scandalagii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar trei au primit control judiciar.

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/444661/social/justitie/doua-arestari-in-dosarul-scandalurilor-de-la-dorohoi-alte-trei-persoane-plasate-sun-control-judiciar-in-acest-dosar-au-fost-facute-si-13-perchezitii/

 

Comments