ADS
ADS
ADS
Primăria cheltuie peste 50.000 de lei pentru realizarea a două filme despre municipiul Botoșani
STIRI
Published on 27/07/2020

Primăria Botoșami a alocat peste 50.000 de lei pentru realizarea a două filme, unul dintre municipiul Botoșani și celălalt despre Cornișa AquaPark & Sports. Valoare exactă a celor două filme este de 51.094 lei, serviciile video urmând a fi contractate prin cumpărare directă.

„Autoritatea contractanta doreste sa achizitioneze serviciul de “Realizare a 2 filme de prezentare – municipiul Botosani si Cornisa AquaPark & Sports“, actualizate cu toate obiectivele existente in prezent. Aceste produse vor veni in sprijinul unei bune desfasurari a activitatii CNIPT Botosani si vor duce la cresterea notorietatii si atractivitatii, prin informarea publicului-tinta despre Botosani ca destinatie turistica”, susțin reprezentanții Primăriei.

Aceste cheltuieli au loc în ciuda scăderi considerabile a încasărilor la bugetul local, pe fondul pandemiei de coronavirus.

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/443634/administratie/primaria-cheltuie-peste-50-000-de-lei-pentru-realizarea-a-doua-filme-despre-municipiul-botosani/

Comments