ADS
ADS
ADS
Doi polițiști botoșăneni au primit Emblema de Onoare a MAI pentru fapte deosebite
STIRI
Published on 17/07/2020

Doi polițiști botoșăneni au fost felicitați pentru activitatea lor, joi, de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, cu ocazia Zilei Ministerului Afacerilor Interne. La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani, au fost acordate două distincții cu Emblema de Onoare a MAI , pentru servicii și fapte deosebite care au contribuit la ridicarea prestigiului Ministerului Afacerilor Interne, agentului șef de poliție Mihai Cătălin Dornean și agentului șef adjunct Cătălin Moruzi. Cei doi l-au prins pe individul care a înjunghiat un taximetrist în noiembrie, anul trecut.

"Ei sunt polițiștii cu care ne mândrim și pe care dorim să-i prezentăm tuturor. Oameni cu onoare și principii, care își fac meseria cu credință și pasiune”, se precizează într-un comunicat al IPJ Botoșani.

Distincțiile au fost acordate polițiștilor care s-au remarcat în ultimul an, prin fapte deosebite, acte de eroism sau prin inițierea sau participarea la acțiuni caritabile.

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/442702/social/foto-doi-politisti-botosaneni-au-primit-emblema-de-onoare-a-mai-pentru-fapte-deosebite/

 

Comments