Nu e de glumă! Curg sancțiunile la Botoșani pentru nerespectarea măsurilor COVID la terase
13/07/2020 14:31 in STIRI

Forțele de ordine din Botoșani nu se opresc din verificări. Duminică, peste 130 de efective, reprezentând politiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botosani, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Biroului Județean de Poliție Transporturi, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare și Direcției de Sănătate Publică, au desfășurat activități de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, terase si zone de agrement. 

Astfel, cu ocazia activităților au fost verificate aproximativ 100 de societăți comerciale, iar in urma neregulilor constatate au fost aplicate peste 100 de sanctiuni contraventionale in valoare de peste 60.000 de lei.

"Sunt verificate, în principal, felul în care societățile comerciale aplică măsurile specifice de diminuare a riscurilor, pentru activitățile desfășurate în spațiul public, privat sau închis, care constau în purtarea mijloacelor de protecție individuală de către angajați și clienți, modul de amenajare a teraselor pentru asigurarea distanțării fizice, asigurarea accesului și participarea la evenimente a unui număr limitat de persoane.”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

 

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/442189/social/foto-video-nu-e-de-gluma-curg-sanctiunile-la-botosani-pentru-nerespectarea-masurilor-covid-la-terase/

COMMENTS