Ministrul Muncii, apel către populație să respecte măsurile anti-COVID: O să ajungem să fim puși în situația de a evalua posibilitatea intrării în starea de urgență.
10/07/2020 15:08 in STIRI

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a făcut un apel de la Botoșani către populație să respecte regulile de igienă și distanțare socială, astfel încât să nu fie nevoie de reintroducerea stării de urgență în țara noastră. Ministrul a declarat că dacă situația se înrăutățește și vor continua să crească cazurile de infectări cu noul virus COVID 19, Guvernul va fi pus în situația de a evalua posibilitatea intrării în starea de urgență.

"Fac un apel. Au făcut-o și colegii mei, a făcut-o președintele României, a făcut-o premierul. Cred că nu există intervenție a unui ministru sau a unui om din cabinet care să nu pună accent pe responsabilitatea individuală. Dacă se pune problema revenirii la starea de urgență, motivul trebuie căutat în responsabilitatea individuală a fiecăruia dintre noi. Trebuie să purtăm măști, trebuie să ne spălăm și dezinfectăm pe mâini. Trebuie să luăm în serios semnalele autorităților. Unii dintre noi nu o fac, marea majoritate o fac. Dacă nu o facem toți și dacă ascultăm tot fake news-ul PSD care ne spune că nu există niciun pericol, nicio problemă, că Guvernul exagerează, cu toate acestea avem oameni bolnavi în spitale, o să ajungem să fim puși în situația de a evalua posibilitatea intrării în starea de urgență. Va fi îngrozitor mai greu”, a spus Violeta Alexandru.

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/441811/social/ministrul-muncii-apel-catre-populatie-sa-respecte-masurile-anti-covid-o-sa-ajungem-sa-fim-pusi-in-situatia-de-a-evalua-posibilitatea-intrarii-in-starea-de-urgenta-va-fi-ingrozitor-mai-greu/

COMMENTS