Trei morți și doi răniți într-un accident în care a fost implicat trenul București- Botoșani
06/07/2020 18:19 in STIRI

Trenul Inter Regio 1751 care circula pe relația București- Suceava și care avea în componență două vagoane pentru Botoșani, a fost implicat, luni după-amiază, într-un grav accident feroviar pe raza comunei Itești din județul Bacău. Trenul a lovit un autoturism al cărui șofer nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, care era semnalizată corespunzător, atât acustic, cât și luminos. În urma impactului, trei persoane aflate în autoturism au decedat, iar alte două au fost rănite.

Trenul nu a deraiat și niciun pasager care venea spre Botoșani sau Suceava nu a fost rănit. Din cauza accidentului, garniturile de Botoșani vor avea o întârziere de câteva ore până la Gara Botoșani. Ele ar fi trebuit să ajungă în Stația CFR din Botoșani în jurul orei 18.00, dar la această oră trenul nu plecase încă din Itești.

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/441311/eveniment/foto-trei-morti-si-doi-raniti-intr-un-accident-in-care-a-fost-implicat-trenul-bucuresti-botosani/?fbclid=IwAR1NrfS-2O1ydkfTTNdIASbcPpLtd_11U5wLaKCk2oD1ERcGf-WxT2XCYPA

COMMENTS