ADS
ADS
ADS
Și-a făcut de cap cu mașina și a ajuns după gratii. Un tânăr din Botoșani a fost arestat pentru mai multe infracțiuni
STIRI
Published on 04/07/2020

Tânărul de 20 ani din Botosani care, în urmă cu șase zile, și-a făcut de cap la volanul unei mașini va sta după gratii timp de 30 de zile. Alexandru Georgel Puiu a contestat măsura arestării preventive dispuse de Judecătoria Botoșani, cerând să primească arest la domiciliu sau control judiciar, însă Tribunalul Botoșani a respins, joi, această propunere. 

Botoșăneanul a fost arestat preventiv după ce duminica trecută, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Gorbănești, a fost interceptat de către un echipaj de poliție. El a oprit la semnalul acestora, însă la solicitarea polițiștilor de a înmâna documentele personale și cele ale autovehiculului, a demarat în trombă. S-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție pe o distanță de aproximativ 4 kilometri, cand tânărul de la volanul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

În această împrejurare, tânărul din Ungureni a ieșit din mașină și a fugit, fiind prins și imobilizat, în scurt timp, de către polițiștii care au pornit, de asemenea, în urmărirea acestuia.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,43 mg/l în aerul expirat. Mai mult de atât, tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care il conducea nu figura ca fiind înmatriculat.  

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/440882/social/si-a-facut-de-cap-cu-masina-si-a-ajuns-dupa-gratii-un-tanar-din-botosani-a-fost-arestat-pentru-mai-multe-infractiuni/

Comments