Sute de locuitori dintr-un oraș din Botoșani nu au apă de mai multe zile. Reacția primarului: ”Este de neconceput”
04/07/2020 09:57 in STIRI

Sute de persoane din orașul Flămânzi au rămas fără apă la robinete, în plină caniculă. Oamenii spun că nu mai au apă de patru zile și cu toate că au sunat la dispeceratul de apă, angajații Nova Apaserv nu au luat, până acum, nicio măsură.

Întreruperile afectează aproximativ 350 de scări de bloc din centrul orașului Flămânzi, iar cauza sistării este necunoscută. Primarul orașului Flămânzi, Dan Oloieru, îți manifestă nemulțumirea față de modul în care operatprul de apă îi tratează pe cetățenii din Flămânzi.

"Este de neconceput ca oamenii să stea fără apă când temeraturile s-au ridicat pe peste 30 grade și oamenii au nevoie de igienă. Este de neconceput și reacția celor de la Nova Apaserv față de problema locuitorii orașului Flămânzi. Nu știu ce trebuie să se întâmple ca Nova Apaserv să se implice în rezolvarea acestei probleme”, a declarat Oloieru.

 

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/440933/social/sute-de-locuitori-dintr-un-oras-din-botosani-nu-au-apa-de-mai-multe-zile-reactia-primarului-este-de-neconceput/

COMMENTS