Botoșăneni în stare gravă, infectați cu COVID-19, au mare nevoie de plasmă. Apelul făcut de Centrul de Transfuzii Botoșani
03/07/2020 18:22 in STIRI

Centrul de Transfuzie Sanguină din Botoșani face un apel către populație să doneze sânge. Inclusiv persoanele care au fost infectate cu COVID-19, dar s-au vindecat, pot merge să doneze. 

 „În spital sunt încă mulți pacienți în stare gravă, infectați cu Coronavirus. Aceștia au mare nevoie de plasmă de la cei vindecați și externați(plasmă cu anticorpi anti Sars-Cov-2)”, anunță Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani. 

Potrivit reprezentanților centrului, dacă au trecut 15 zile de la externare și starea de sănătate vă permite, vă puteți prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină Botosani cu cartea de identitate și biletul de externare din spital, pentru a dona sânge standard din care se prepară plasma(desigur,cu respectarea celorlalte condiții de eligibilitate pentru donarea de sânge).

Pentru mai multe informații, vă puteți adresa CTS Botoșani la telefon 0331401661.

 

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/440799/social/botosaneni-in-stare-grava-infectati-cu-covid-19-au-mare-nevoie-de-plasma-apelul-facut-de-centrul-de-transfuzii-botosani/

COMMENTS
ADS
Asculta News radio!
Politica de Confidentialitate