ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 26 octombrie 2024
STIRI
Published on 26/10/2024

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasă în întreaga țară, cu cer senin și condiții meteorologice stabile. Dimineața va aduce ceață localizată în regiunile estice, sudice și centrale, iar izolat în alte zone, dar aceasta se va risipi pe parcursul zilei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 23 de grade Celsius, iar minimele vor varia de la -5…-3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, până la 12…13 grade în Dealurile de Vest.

În Moldova sudică și nordul Munteniei, cerul va fi însorit după disiparea ceții matinale, cu valori de temperatură de aproximativ 18 grade în întreaga regiune. În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, ceața din primele ore va fi urmată de cer complet senin, iar temperaturile vor continua să crească ușor.

În județul Botoșani, vremea va fi caracterizată de nori și ceață în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab din est-sud-est. Maximele se vor situa între 14 și 17 grade, iar temperaturile minime vor ajunge la aproximativ 7 grade noaptea, fără precipitații.

La munte, vremea va fi mult mai caldă decât media perioadei, cu cer senin și vânt slab până la moderat, având intensificări temporare în Munții Banatului.

Comments