ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 25 octombrie 2024
STIRI
Published on 25/10/2024

Astăzi, vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât media obișnuită pentru această perioadă în majoritatea regiunilor țării. În sud-estul și nord-estul teritoriului, temperaturile vor fi apropiate de valorile normale pentru această dată. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu posibile înnorări în sud-vest, dar șansele de ploaie sau burniță vor fi reduse. Noaptea, cerul va fi senin în aproape toată țara.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor varia între 13 grade Celsius în nordul Moldovei și 21 de grade în zonele mai înalte din Dealurile de Vest.

În județul Botoșani, cerul va rămâne senin, iar vântul va bate ușor din nord-est. Maximele zilei vor oscila între 12 și 15 grade Celsius, iar pe timpul nopții temperaturile vor scădea până la aproximativ 4 grade, fără precipitații.

În zonele montane, vremea se va menține frumoasă și neobișnuit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în Munții Banatului, unde viteza vântului va atinge în general 45-50 km/h.

Comments