ADS
ADS
ADS
Pompierii botoșăneni și-au încheiat misiunea în Galați. Au intervenit pentru evacuarea apei și mâlului din peste 60 de gospodării
STIRI
Published on 23/09/2024

Pompierii din Botoșani și-au încheiat aseară misiunea de sprijin în județul Galați, unde au intervenit pentru ajutorarea oamenilor afectați de inundații. Pe parcursul a trei zile, aceștia au acționat pentru evacuarea apei și mâlului din peste 60 de gospodării, case și anexe din localitatea Slobozia-Conachi, pe străzile Valea Satului, Aleea Privighetorii și George Coșbuc. De asemenea, au depus eforturi pentru a salva bunurile oamenilor și au curățat drumurile locale de aluviunile aduse de ape.

Pe lângă intervențiile tehnice, pompierii au oferit suport emoțional locuitorilor afectați și au distribuit jucării și dulciuri copiilor.

Un număr de 32 de pompieri din Botoșani au participat la aceste acțiuni, alături de colegi din alte 24 de inspectorate județene pentru situații de urgență, precum și de echipele Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență Ciolpani. Efortul lor s-a integrat într-o misiune mai amplă de restabilire a normalității în zonele afectate de inundații.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență continuă să monitorizeze situația și să coordoneze intervențiile pentru a se asigura că toate măsurile necesare sunt luate, informează ISU Botoșani.

Comments