ADS
ADS
ADS
Bloc de locuințe construit într-o comună din Botoșani. Investiția este de peste patru milioane de euro
STIRI
Published on 24/08/2024

În comuna Mihai Eminescu, județul Botoșani, va fi construit un nou bloc de locuințe sociale și de necesitate, ca urmare a obținerii unei finanțări de peste 4 milioane de euro. Proiectul, care va fi implementat în localitatea Cervicești, prevede realizarea a 30 de unități locative, dintre care 28 vor fi apartamente sociale, iar 2 vor fi locuințe de necesitate.

Primarul comunei, Verginel Gireadă, a anunțat semnarea contractului de finanțare pentru acest proiect la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Vizita la minister a fost efectuată împreună cu primarul orașului Bucecea, Angel Gheorghiu, ambii edili promovând investiții pentru localitățile lor. 

"Împreună cu primarul orașului Bucecea, Angel Gheorghiu, am fost la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în vederea promovării investițiilor depuse pentru obținerea finanțărilor pentru comuna Mihai Eminescu și orașul Bucecea. Cu această ocazie am semnat contractul de finanțare pentru realizarea proiectului 'Construire bloc de locuințe sociale și de necesitate în localitatea Cervicești, comuna Mihai Eminescu, județul Botoșani'", a declarat primarul Verginel Gireadă.

Comments