ADS
ADS
ADS
O femeie a fost găsită moartă în casa cuprinsă de flăcări
STIRI
Published on 21/08/2024

O tragedie s-a petrecut marți după-amiază în localitatea Viișoara, județul Botoșani, unde o femeie a fost găsită decedată în propria locuință, cuprinsă de flăcări. Incendiul, care a izbucnit violent, a mobilizat pompierii militari de la Punctul de Lucru Coțușca și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Viișoara, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La fața locului a sosit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Când au ajuns la fața locului, echipele de intervenție au constatat că flăcările cuprinseseră bunurile din două camere și o parte din acoperișul casei. Deoarece existau indicii că proprietara, o femeie de 64 de ani, se afla în locuință în momentul izbucnirii incendiului, pompierii au început imediat căutările, în paralel cu acțiunea de stingere a focului. Din păcate, femeia a fost găsită decedată într-una dintre camerele afectate.

Incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere, ceea ce a îngreunat intervenția. Cazul a fost preluat de Poliție, care va investiga circumstanțele în care s-a produs această tragedie.

 

 

Comments