ADS
ADS
ADS
Conflict între doi bărbați în sediul unei societăți comerciale din Botoșani. Dosar penal după ce unul l-a amenințat și i-a vărsat cafea pe haine celuilalt
STIRI
Published on 20/08/2024

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani investighează un incident recent în care sunt implicate două persoane. Conflictul a avut loc la sediul unei societăți comerciale din municipiu, unde un bărbat în vârstă de 38 de ani a aruncat intenționat cafea peste hainele unui tânăr de 31 de ani și i-a adresat amenințări cu acte de violență. Acest comportament i-a provocat tânărului o stare de temere.

În urma verificărilor, polițiștii au aplicat bărbatului de 38 de ani o sancțiune contravențională în valoare de 200 de lei, conform articolului 2, punctul 4 din Legea 61/1991. De asemenea, a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de amenințare. Cercetările sunt în curs de desfășurare pentru a clarifica toate circumstanțele acestui incident, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Comments