ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 26 iulie 2024
STIRI
Published on 26/07/2024

Astăzi, vremea va fi în general instabilă în jumătatea de est a țării, unde, în special după-amiaza și seara, se vor înregistra înnorări temporar accentuate, averse cu caracter torențial și descărcări electrice izolate. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 20-30 l/mp.

În Moldova sudică și nordul Munteniei, temperaturile vor atinge 30 de grade. În zonele mai înalte, spre seară, se vor înregistra ploi rapide și zgomotoase.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, se va simți încălzirea vremii, oferind o atmosferă plăcută în prima parte a zilei. Mai târziu, norii se vor aduna și vor aduce averse consistente, însoțite de descărcări electrice, vânt intens și posibil grindină.

La Botoșani, cerul va fi parțial acoperit în prima parte a zilei, cu vânt slab dinspre nord-vest. Temperaturile maxime vor oscila între 21 și 23 de grade Celsius, iar minimele nocturne vor coborî până la 17 grade Celsius. După-amiaza sunt anunțate ploi însoțite de descărcări electrice.

La mare, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, în special ziua și în prima parte a nopții, când vor fi averse și descărcări electrice. Cantitățile de apă vor putea fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 29 de grade, iar cele minime vor fi de 19-20 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 26 și 28 de grade.

Comments