ADS
ADS
ADS
O primărie din Botoşani îşi cumpără o maşină de pompieri de mică capacitate. Costă 356.000 lei
STIRI
Published on 23/07/2024

O primărie din judeţul Botoşani a achiziționat o autospecială de stins incendii de mică capacitate, în valoare de 356.000 lei. Primăria Rădăuţi Prut a încheiat deja contractul pentru furnizarea acestei autospeciale, menită să îmbunătățească răspunsul la situațiile de urgență din comunitate.

„Contractul vizează dotarea compartimentului pentru situații de urgență cu o autospecială de stins incendii de mică capacitate, care poate interveni eficient în situații de urgență. Autospeciala este destinată intervențiilor în mediul rural sau urban, unde străzile înguste nu permit accesul vehiculelor de mari dimensiuni. Aceasta asigură deplasarea rapidă, realizarea rapidă a dispozitivului de intervenție și utilizarea eficientă a apei pentru stingerea incendiilor de mici dimensiuni sau pentru împiedicarea extinderii acestora până la sosirea autospecialelor de mare capacitate", au declarat reprezentanţii Primăriei Rădăuţi Prut.

Autospeciala poate funcționa independent, utilizând apa din rezervorul propriu sau din alte surse, sau în cooperare cu alte autospeciale similare.

Furnizorul autospecialei este firma Deltamed SRL, cu sediul în localitatea Gilău, județul Cluj.

Comments