ADS
ADS
ADS
O ieșire la grătar cu prietenii s-a transformat într-o nenorocire, la Botoșani. Un bărbat de 36 de ani, este căutat pentru a doua zi în apele râului Prut
STIRI
Published on 13/07/2024

O ieșire la grătar cu prietenii s-a transformat într-o tragedie în județul Botoșani, unde Ciprian, un bărbat de 36 de ani, este căutat pentru a doua zi în apele râului Prut. Vineri, la prânz, pompierii au fost solicitați să intervină pentru căutarea bărbatului care a intrat în apă în localitatea Ripiceni și nu a mai ajuns la mal.

„La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești și Detașamentului Botoșani, cu două bărci, o ambulanță SMURD și echipa de scafandri. De asemenea, a fost solicitat și sprijinul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Iași și Neamț, pentru a completa echipa de scafandri. Până la sosirea acestora, pompierii efectuează căutări cu bărcile. Misiunea este îngreunată de curenții puternici”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani.

Căutările au continuat pe parcursul zilei, dar fără rezultat. Ciprian se afla la un grătar pe malul Prutului împreună cu mai mulți prieteni când, la un moment dat, a intrat în apă să se răcorească și nu a mai ieșit.

„Bărbatul dispărut în râul Prut nu a fost găsit. Căutările au fost sistate începând cu ora 23:00. Operațiunile vor fi reluate mâine dimineață”, au anunțat reprezentanții ISU.

Astfel, sâmbătă dimineață, salvatorii au reluat căutările, sperând să îl găsească pe Ciprian.

Comments