ADS
ADS
ADS
Ei sunt cei doi botoșăneni care au murit la fabrica de la Ibănești. Administratorul firmei este în stare gravă la spital
STIRI
Published on 23/06/2024

Doi botoșăneni, Valeriu Hulubei (50 de ani) și Mitică Racu (52 de ani), și-au pierdut viața în curtea unei fabrici de lactate din Ibănești, după ce au căzut într-un bazin de decantare. Cadrele medicale nu au reușit să-i resusciteze, în ciuda eforturilor depuse. Hulubei și Racu erau angajați ai fabricii.

Medicii încearcă acum să salveze viața altor doi botoșăneni care s-au intoxicat în același incident. Este vorba despre un angajat al societății și administratorul firmei, Radu Tudose.

Incidentul a avut loc duminică, mobilizând cinci echipaje din cadrul Detașamentului Dorohoi și Botoșani. Intervenția a implicat două autospeciale de stingere echipate cu kit-uri de salvare din spații înguste, trei ambulanțe SMURD, inclusiv una de terapie intensivă mobilă, și o ambulanță SAJ. De asemenea, a fost solicitat elicopterul SMURD Iași, care a aterizat pe un teren viran de lângă fabrică pentru a prelua unul dintre botoșănenii aflați în stare gravă.

Un echipaj mixt al Inspectoratului de Poliție Județean și al Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră a asigurat măsurile de ordine și siguranță la fața locului.

Comments