ADS
ADS
ADS
Incident grav la o fabrică din județ! Patru bărbati au căzut într-un bazin de decantare
23/06/2024 14:56 in STIRI

Patru bărbați au căzut duminică într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de cașcaval din localitatea Ibănești. Incidentul a mobilizat cinci echipaje din cadrul Detașamentului Dorohoi și Botoșani, incluzând două autospeciale de stingere echipate cu kit-uri de salvare din spații înguste, trei ambulanțe SMURD (inclusiv cea de terapie intensivă mobilă) și o ambulanță SAJ.

Reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani au precizat că victimele, cu vârste între 47 și 56 de ani, au fost scoase din bazin de către pompieri și preluate de echipajele medicale aflate la fața locului. Una dintre victime era conștientă și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Celelalte trei persoane, găsite în stop cardio-respirator, au primit manevre de resuscitare cardio-pulmonare, una dintre ele răspunzând la aceste manevre.

De asemenea, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Iași, care a aterizat pe un teren viran din apropierea fabricii. Un echipaj mixt al Inspectoratului de Poliție Județean și al Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră a asigurat măsurile de ordine și siguranță la fața locului.

COMMENTS