ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 15 mai 2024
15/05/2024 07:49 in STIRI

Astăzi, vremea va fi mai rece decât de obicei pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. În sud și est vor fi înnorări persistente pe parcursul zilei, iar în celelalte regiuni acestea vor fi temporare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului. Temperaturile minime vor varia în general între 3 și 10 grade Celsius. Izolat se va forma ceață, iar în depresiunile din estul Transilvaniei vor exista condiții de brumă.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina se anunță o zi închisă și ploi spre seară, în zonele de deal și munte. Maximele se vor situa între 15 și 18 grade Celsius.

La Botoșani, ziua va fi relativ răcoroasă, cu cer parțial acoperit și vânt ușor dinspre est-sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 15 grade Celsius, iar minimele vor coborî în jur de 6 grade Celsius.

La munte, vor fi condiții pentru precipitații mixte la altitudini de peste 2000 de metri. Temperaturile maxime pentru mâine se vor situa între 14 și 23 de grade Celsius.

 

COMMENTS