ADS
ADS
ADS
Copila de 14 ani, din Botoșani, dată dispărută de familie a fost găsită de polițiști în toiul nopții. Ce le-a spus oamenilor legii
08/05/2024 12:29 in STIRI

O fată de 14 ani din județul Botoșani a fost dată dispărută, după ce în cursul zilei de marți a plecat de acasă și nu a mai revenit. Este vorba de Denisa Petronela Solomonescu, care a dispărut din localitatea sa de domiciliu, Sîrbi - comuna Vlăsinești.

Potrivit Poliției Române, „la data de 7 mai 2024, la ora 16:00, a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia”.

Oamenii legii au dat însă de ea și i-au spus că nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada cât a lipsit de acasă.

„Minora a fost identificată în cursul nopții, în orașul Săveni. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu. A fost internată în Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență pentru clarificarea tuturor aspectelor care au condus la părăsirea domiciliului”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

 

COMMENTS