ADS
ADS
ADS
Doi botoșăneni s-au urcat băuți la volan și s-au ales cu dosare penale
02/05/2024 16:00 in STIRI

Doi șoferi s-au urcat băuți la volan și s-au ales cu dosare penale. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani - Biroul Rutier au oprit, miercuri, pentru control, pe drumul județean D.J. 208I, în comuna Tudora, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 32 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 282, în comuna Albești, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

 

COMMENTS