ADS
ADS
ADS
Comercianți de carne din Botoșani, verificați de polițiști, inspectori de muncă și specialiști din DSVSA. Au fost date amenzi
02/05/2024 15:57 in STIRI

Sancțiuni de peste 38.000 de lei au fost aplicate comercianților de carne în urma unor controale. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspectoratului Teritorial de Muncă, au acționat pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale în domeniul producției și procesării cărnii, precum și a produselor din carne.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificați 23 de agenți economici din municipiul Botoșani, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 38.200 de lei.

Sancțiunile au fost aplicate pentru nerespectarea obligației de a utiliza casele de marcat electronice și de a respecta normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, se transmite printr-un comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean.

 

COMMENTS