ADS
ADS
ADS
Bărbat urmărit internațional pentru trafic de droguri, prins de polițiștii de frontieră botoșăneni
01/05/2024 15:54 in STIRI

Un bărbat urmărit internațional pentru trafic de droguri a fost depistat de polițiștii de frontieră botoșăneni. Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat și reținut un bărbat cu cetățenie ucraineană, căutat internațional pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri.

În data de 30 aprilie 2024, în jurul orei 18.00, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, pasager într-un autovehicul înmatriculat în Ucraina, un cetățean ucrainean în vârstă de 36 de ani.

„La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă INTERPOL de punere în aplicare a unui mandat de arestare din anul 2019, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni de trafic de droguri. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, precizează purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani, Minodora Răcnea.

 

COMMENTS