Drumurile spre munte și spre litoral se aglomerează. Anunțul polițiștilor
27/04/2024 08:45 in STIRI

Centrul Infotrafic a transmis sâmbătă că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naționale cu stațiuni montane intens circulate la nivel național, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, precum și pe cele două autostrăzi către litoral, A2 București-Constanța și A4 Ovidiu-Agigea, informează realitatea.net.

Din cauza precipitațiilor, menționează sursa citată, traficul rutier rămâne restricționat pe un sens și se desfășoară doar pe un singur fir, alternativ, dirijat prin semafoare, pe DN 74A Abrud-Boncești, la kilometrul 8+500 de metri, în localitatea Cărpiniș, județul Alba. Carosabilul este surpat pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe sensul de mers către Abrud. Este de asemenea restricționată circulația autovehiculelor mai mari de 7,5 tone, traficul desfășurându-se pe rută ocolitoare.

Totodată, se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Botoșani, Suceava și Vaslui. Nu sunt probleme pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Brașov, A4 Ovidiu-Agigea, precum și pe DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu.

 

COMMENTS