Prognoza meteo, azi, 27 aprilie 2024
27/04/2024 08:31 in STIRI

Astăzi, vremea se anunță plăcută și însorită în cea mai mare parte a țării, iar temperaturile vor înregistra o ușoară creștere față de zilele precedente.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, avem parte de o zi frumoasă, cu cer senin și puțin vânt. Termometrele vor urca până la 26-27 de grade Celsius, depășind ușor valorile obișnuite pentru această perioadă.

Și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, temperaturile vor fi neobișnuit de ridicate pentru această perioadă a anului, atingând 25-26 de grade Celsius. Cerul va fi predominant senin, cu vânturi ușoare.

La Botoșani, cerul va fi în general senin, iar vântul va sufla ușor dinspre sud-est. Maximele termice se vor situa între 17 și 19 grade Celsius, în timp ce minimele vor oscila în jurul valorii de 8 grade Celsius.

În zonele montane, vremea va fi frumoasă și se va încălzi, iar temperaturile vor fi ușor peste media acestei perioade. Cerul va fi variabil, iar în primele ore ale zilei se pot semnala înnorări trecătoare și averse slabe, izolat. Vântul va fi slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaților Meridionali.

 

COMMENTS