Angajări la Penitenciarul Botoșani! Cinci posturi scoase la concurs
20/04/2024 08:39 in STIRI

Penitenciarul Botoșani face angajări. Au fost scoase la concurs cinci posturi de agenți operativi (bărbați) pentru unitatea de detenție, sectorul siguranța deținerii și regim penitenciar.

Candidații trebuie să aibă minim studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, emisă de instituţii acreditate potrivit legii, abilități fizice, motrice și de coordonare (se verifică prin probă sportivă eliminatorie); cunoştinţe de operare pe calculator: nivel I (se verifică prin probă practică eliminatorie); autorizaţie de acces la informaţii clasificate conform nivelului prevăzut pentru post, specific fiecărei unităţi.

Vor fi patru probe: proba sportivă pentru evaluarea performanţei fizice; proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului; interviul; proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului.

În toată țara, Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs, din sursă externă, un număr de 100 posturi vacante de execuţie (agent operativ) din cadrul sectorului siguranţa deţinerii şi regim penitenciar, din unităţile penitenciare.

Dosarele complete se depun la sediul unităţii care are postul scos la concurs în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 26.04.2024, inclusiv, ora 15.00.

 

COMMENTS