Arestat pentru că și-a ucis soția, un botoșănean a vrut să-și pună capăt zilelor chiar în arestul Poliției. „A fost adus într-o stare comatoasă”
14/04/2024 09:42 in STIRI

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor chiar în arestul poliției din Botoșani, unde fusese închis acum o lună, după ce și-a ucis propria soție în fața blocului.

Individul era sub tratament psihiatric pentru depresie, iar polițiștii îi ofereau medicamentele necesare în fiecare zi. Cu toate acestea, bărbatul nu le lua, ci le ascundea în celulă. După câteva săptămâni în care a adunat mai multe pastile, acesta le-a înghițit și apoi s-a prăbușit inconștient la pământ.

„Acesta a fost adus într-o stare comatoasă, a fost stabilizat din punct de vedere hipodinamic și electrolitic. S-au efectuat spălături gastrice și, după echilibrarea acestuia, a fost dirijat către spitalul de psihiatrie pentru monitorizare și tratamente de specialitate. Ulterior, bărbatul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru evaluarea stării de sănătate. Apoi, după acordarea îngrijirilor medicale, a fost reintrodus în arestul poliției”, a declarat Ramona Guraliuc, medic primar UPU SMURD.

 

COMMENTS