ADS
ADS
ADS
O instituție publică caută să angajeze șofer de microbuz
11/04/2024 07:16 in STIRI

Școala Gimnazială „Ion Bojoi” Flămânzi organizează concurs în vederea ocupării unui post contractual unic vacant de șofer microbuz școlar din cadrul Compartimentului Tehnic-Administrativ.

Condițiile specifice de ocupare a postului vacant contractual de șofer I sunt următoarele: studii medii; permis de conducere categoria D; disponibilitate pentru programul de lucru prelungit, în funcție de cerințele și solicitările activității specifice; vechimea în muncă ca șofer profesionist, având categoria D, și recomandarea de la ultimul loc de muncă constituie criteriu de departajare în cazul punctajelor egale; atestat profesional/certificat de pregătire profesională a conducătorilor auto care efectuează transport public de persoane, în termen de valabilitate; se recomandă ca domiciliul candidatului să fie în orașul Flămânzi (există curse dimineața și după-amiaza).

Dosarul de înscriere la concurs se va depune la sediul Școlii Gimnaziale „Ion Bojoi” Flămânzi, situat în strada 1907, până la data de 25 aprilie 2024. Proba scrisă va avea loc pe 10 mai, iar interviul pe 16 mai.

 

COMMENTS