Lăsați fără bani după ce au primit acest SMS pe telefon. O nouă escrocherie face victime în țara noastră
05/04/2024 09:07 in STIRI

O nouă escrocherie face victime în țara noastră. Mai mulți români au reclamat în ultima perioadă faptul că au primit un mesaj de la numărul 1762, în care li se spune că au câștigat un cadou în valoare de 400 de lei "în cinstea zilei de naștere a companiei".

Astfel, oamenii sunt direcționați să sune la un alt număr de telefon pentru a intra în posesia premiului. Mai exact, cei care sună la numărul 0312295618 au șanse foarte mari să fie păcăliți să cumpere diferite produse pentru a beneficia de reducerea promisă în mesaj. Totodată, celor care sună li se cer datele personale, dar și datele cardului pentru plată.

De fapt, este vorba despre un magazin online care acționează incognito. Mai multe persoane care au căzut victime acestui magazin au povestit pe unknownphone.com și listaabonatilor.ro experiența pe care au avut-o. Oamenii au explicat că cei care sună la acest număr de telefon pot rămâne fără bani în conturi sau se pot alege cu o plată mai mare la factură.

"Periculos. Vor să atragă oamenii în capcană, trimit permanent sms, suna, cer coduri. Sper ca Poliția să îi oprească", a scris o persoană care a primit acest gen de mesaj de la numărul 1762, potrivit RomaniaTV.

 

COMMENTS